Συχνότητα

Κάθε αντικείμενο σε αυτόν τον πλανήτη, είτε είναι ζωντανό είτε άψυχο (όπως ένας βράχος), έχει μία ηλεκτρική συχνότητα που μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια. Η Ηλεκτρική συχνότητα μετράται από την καταμέτρηση του αριθμού των περιστατικών σε επανάληψη σε τρέχουσα ροή ανά δευτερόλεπτο. Η μονάδα αυτή ονομάζεται Hertz (Hz) και για την ευκολία αυτή ορίζεται σε πολλαπλάσιες μονάδες όπως: KHz, MHz, GHz και THz. Όταν αναφερόμαστε σε ζώντες οργανισμούς η σωστή μονάδα μέτρησης της συχνότητας είναι τα Megahertz MHz, το οποίο 1MHz ισούται με 10-6Hz.

Έχει επίσης ανακαλυφθεί ότι η γενική ανθρώπινη συχνότητα είναι εντός του εύρους των 62-72 Hz και όταν πέφτει σε χαμηλότερα επίπεδα επιτρέπει την εμφάνιση διάφορων προβλημάτων. Παθογόνοι παράγοντες έχουν χαμηλή συχνότητα. Ρύποι - δύο σωματιδίων και ακτινοβολία (EMF) - χαμηλώνουν μια ισορροπημένη συχνότητα. Μεταποιημένα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα με συχνότητα μηδέν μπορούν να μειώσουν κατά πολύ την συχνότητα ενός ατόμου.

Οι κανονικές αρμονικές συχνότητες του σώματος εύκολα μπορούν να βγουν από τον "ρυθμό" τους όταν ένα άτομο νιώθει σωματική ή συναισθηματική πίεση. Όταν το ανθρώπινο φάσμα συχνοτήτων πέσει κάτω από τον κανόνα των 62 megahertz, τότε είναι που ανώμαλες διαδικασίες μπορεί να αρχίσουν να αναπτύσσονται. Τα πάντα δονούνται. Κάθε άτομο στο σύμπαν έχει μία συγκεκριμένη δόνηση ή περιοδική κίνηση. Κάθε δόνηση έχει συχνότητα (ο αριθμός των ταλαντώσεων ανά δευτερόλεπτο) που μπορεί να μετρηθεί σε Hertz.

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι σας - λαμπτήρες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλέφωνο, και μικροκύματα - εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις συχνοτήτων. Αλλά χρησιμοποιούν AC (εναλλασσόμενο ρεύμα) ηλεκτρικές συχνότητες που είναι ασυνεπείς και χαοτικές. Η επιρροή τους είναι να φράξουν το ανθρώπινο ηλεκτρικό πεδίο. Όταν το ανθρώπινο σώμα δονείται εντός του φυσιολογικού δονητικού εύρους του μεταξύ 62 και 68 MHz, θεωρείται σε καλή κατάσταση.

Log in

create an account

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας διασφαλίσουμε εύκολη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση τους όπως επίσης τους Όρους χρήσης - Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.