Αρμονία

Όλα λειτουργούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά όταν οι συχνότητες μας βρίσκονται σε μια αρμονία. Είμαστε όλοι ηλεκτρομαγνητικά όντα. Το ανθρώπινο σώμα βγάζει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο περιβάλλον, λόγω της ηλεκτρικής αγωγιμότητας του σώματός μας. Επηρεαζόμαστε από την μαγνητική ενέργεια (ή έλξη) των συχνοτήτων που περιβάλλουν τη ζωή μας κάθε μέρα και οι συχνότητες επηρεάζουν την καλή μας κατάσταση. Τα πάντα έχουν μία ηλεκτρική συχνότητα η οποία μετριέται σε Hertz.

Όλα τα έμβια συστήματα βασίζονται σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Κάθε κύτταρο στο σώμα σας δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Όλο το σύμπαν αποτελείται από ενέργεια, κάθε φυτό, κάθε βράχος, ακόμη ο ίδιος ο πλανήτης. Η τεχνητή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν είναι η μόνη πηγή των τυχαίων φωτονίων στο περιβάλλον. Ωστόσο, το πρόβλημα που βιώνουμε είναι ότι αυτές οι συχνότητες, τις οποίες ποτέ δεν συναντήσαμε παλαιότερα, είναι ένα πολύ διαφορετικό φάσμα συχνοτήτων από αυτές που χρησιμοποιεί το σώμα μας.

Με βάση τις σπουδές του ο ερευνητής Nikola Tesla είπε ότι, αν θα μπορούσαμε να εξαλείψουμε ορισμένες εξωτερικές συχνότητες που ενεπλέκονται στο σώμα μας, θα έχουμε μεγαλύτερη αντοχή έναντι των ασθενειών.

Επειδή το προϊόν μας δεν είναι ένα ιατρικό προϊόν κατά την έννοια της γενικής ιατρικής, πρέπει να επισημάνουμε τα εξής. Τα προϊόντα δεν προορίζονται για τη διάγνωση ή την θεραπεία από ασθένειες!

Log in

create an account

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας διασφαλίσουμε εύκολη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση τους όπως επίσης τους Όρους χρήσης - Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.